Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Kajaksmeden


Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. DK68204119
Chr. Kellersvej 13 Brejning
E-mailadresse: min@p-t-nielsen.dk
Telefonnummer: +45 21 22 72 82

Forsendelse og Returret

 1. PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser.

 1. SALG GENERELT:

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

 1. LEVERING:

Kajaksmeden.dk tillægger fra kr. 70,- til 202,- i fragt. Kajaksmeden.dk sender din pakke afsted indenfor 2 arbejdsdage. Dog kan der i forbindelse med udsalg og ferieperioder, være lidt længere leveringstid.

Din pakke sendes med GLS indtil 20 kg enten uden omdeling eller med omdeling for ordrer op til 30 kg. Over 30 kg sender vi enten Danske Fragtmænd eller tilsvarende.

 1. AFBESTILLINGER:
  Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved at fremsende en e-mail med mærket Afbestilling. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten Afbestilling! Indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. Kunden godkender ved at afkrydsning af handelsbetingelser afvigelsen fra almindelige fortrydelses betingelser.
 2. BETALING:

De mulige betalingsmåder er:

 • Dankort (Kun butikssalg)
 • Kontant (kun butikssalg)

Betalingsmåde (Efter aftale) kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner EAN nummer, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Kajaksmeden. Ønsker De en sådan aftale kan det for private virksomheder og for offentlige virksomheder ske her.

 1. FORTRYDELSRET:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (min@p-t-nielsen.dk eller på 21 22 72 82).
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Kajaksmeden
v. Torben Nielsen
Chr. Kellersvej 13 Brejning
7080 Børkop DK

 1. REKLAMATIONSRETTEN:

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen sendes til:

Kajaksmeden
v. Torben Nielsen
Chr. Kellersvej 13 Brejning
7080 Børkop DK

 1. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:

Ved tilbage sendelse af defekte eller forkerte varer til Kajaksmeden, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret er 300 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Kajaksmeden ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejl meddelelse på produktet. Undgå unødig returnering ved fejl og kontakt os inden returnering på 21 22 72 82, så du undgår gebyr.

 1. FORSVARLIG RETURNERING:

Kajaksmeden anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som erhvervspakke. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Kajaksmeden. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 1. ER DE I TVIVL:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Kajaksmeden, at De retter henvendelse på telefon 21 22 72 82.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte:

Kajaksmeden
Email.: min@p-t-nielsen.dk
Tlf.: 21 22 72 82

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: min@kajaksmeden.dk

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Kajaksmeden opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Torben Nielsen

Som registreret hos Kajaksmeden, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: min@p-t-nielsen.dk

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse

 1. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE:

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

 • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
 • Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
 • Kajaksmeden forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
 • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelsen af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
 • Der påløber renter fra forfaldsdatoen i henhold til rentelovens bestemmelser.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 20.11.2020